Edizioni Condaghes
Edizioni Condaghes

condaghes.com

Titoli
Titoli
Autori
Notizie
Documenti

AUTORI

Annalisa Masala

I TITOLI DI QUESTO AUTORE EDITI DA CONDAGHES: 8 (1 - 6)

Crema de pau

AA.VV.
Il primo di una serie di otto libretti in lingua catalana ´Lo conte del mes´ che raccontano divertenti storielle per i più piccoli. «Per fer la festa del matrimoni del príncep i de...(continua)

Jocs de paper

Antoni Arca / Annalisa Masala
Tant, però tant temps enrera, hi havia un arbre, una planta sencera; un arbre d´ametla, de poma, de pi, de tronc curt, llong, gros o fi fi. Mira, jo era aquell, un arbre verd alt,...(continua)

Cornelleta

Aldo Sari
Cornelleta era orgullosa del sou preciós vestit negre i se sentiva sempre en vestit d´etiqueta i en festa. Estava satisfeta d´ella mateixa que no s´abijava que també les altres cornelles...(continua)

Gugu

Guido Sari
Diuen que quan davalla la nit, les joguines dels minyons, aprofitant lo son que tanca els ulls als petits duenyos, se posen a jugar entre ellos. Juguen jocs silenciosos per no despertar...(continua)

Les filles del mercant

Aldo Sari
Vivia en l´Orient Mitjà, a la ciutat de Damasc, un ric mercant que se dieva Mustafah. Les sues propietats eren tan grans que ultrapassaven els confins del califat, i els sous afers...(continua)

Una boníssima olor

Guido Sari
Hi havia un temps un rei, que, fent guerra a tots los països veïns, s´era tornat ric i potent. Tots tenien por d´ell, perquè quan volia una nova terra, sense pensar-hi ni manco un...(continua)
1 2